
08-11-2019
PROEFLOKAAL
Proeven en ontdekken zijn de twee belangrijkste thema’s van onze evenementen. En Italië heeft zoveel lekkers te bieden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.
Neem nou olijfolie. In het Proeflokaal proeft u letterlijk het verschil tijdens de presentatie van A Taste of Passion: olijfolie uit eigen gaard.
Maar er valt deze dagen nog veel meer te ontdekken in het Proeflokaal. Zoals de lekkerste koffievariaties van onze huisbarista Segafredo, perfect voor de winterperiode.
En wie nog niet verslaafd is aan de Siciliaanse cannoli, raakt dat dit weekend. Deze heerlijke rolletjes met ricottavulling zijn gevaarlijk lekker, dus wees gewaarschuwd!
Verder laat de Noordwest-Italiaanse regio Piëmont u haar hazelnoten proeven, presenteert Picenum allerlei lekkers uit Le Marche en schenkt DiGusti de beste limoncello. A presto!
Voor het volledige programma van het Proeflokaal klikt u hier.
Programma thema's 2019
Kookworkshops | Cucina italiana
Het lekkerste land van Europa? Na een bezoek aan het Italië Evenement On Tour hoeft u daarover nooit meer te twijfelen.