19-09-2019

Foodies magazine

Het grote Italië-nummer met het winnende recept van het Pastakampioenschap

Nú in de winkel

Made in Italy. Die stempel hadden ze zo op het septembernummer van foodies magazine kunnen plakken. Voor mooie verhalen reisden ze af naar het land van olijfolie en pasta. En met de recepten en verhalen die ze in Nederland maakten, krijg je ook direct het Italiëgevoel.

Foodies bezocht ook het Italië-evenement op zoek naar de enige echte pastakampioen van Nederland. Wie maakt de lekkerste pasta? En nog belangrijker, hoe maak je die zelf? In het magazine vind je het winnende recept en alle geheimen hoe je het zelf kunt maken: spaghetti ‘cozze e branzino’ van Andrea Rinaldi.

En verder:

  • Pesce fresco: Italië op visgebied supermooie gerechten te bieden. Speciaal voor foodies ging visman Bart van Olphen ermee aan de slag. Hij maakte ‘insalata di polpo’ (octopussalade), ‘sarde in saor’ (Venetiaanse stijl sardines) en ‘risotto alle vongole’ (met kokkels). Alsof je zit te dineren aan zee in Italië
  • Antipasti: Hallo gerookte ricotta en focaccia met rozemarijn! Trek een fles goede olijfolie open voor tomatentaart met olijfoliedeeg.
  • Proef in Italië ‘s werelds lekkerste balsamico
  • Rol je eigen gnocchi
  • Lees over de beste pastatips van restaurant Toscanini in Amsterdam
  • Maak fantastische vegan tiramisu

Haal het lekkerste uit de Italiaanse keuken in huis! Koop het Italië nummer van foodies in de winkels of in de webshop.

www.foodiesmagazine.nl/italie

Foodies magazine:


Programma thema's 2019