19-09-2019

Foodies magazine

Het grote Italië-nummer met het winnende recept van Campionato 'De Lekkerste Pasta van Nederland'

Nù in de winkel

Made in Italy. Die stempel hadden ze zo op het septembernummer van foodies magazine kunnen plakken. Voor de mooiste verhalen en recepten reisden ze af naar het land van olijfolie en pasta. Dankzij deze recepten en verhalen krijg je direct het Italië-gevoel.

Foodies bezocht ook het Italië Evenement op zoek naar de enige echte pastakampioen van Nederland. Wie maakt de lekkerste pasta? En nog belangrijker, hoe maak je die zelf? In het magazine vind je het winnende recept en alle geheimen hoe je het zelf kunt maken: spaghetti cozze e branzino van Andrea Rinaldi.

En verder:

  • Pesce fresco: Italië heeft op visgebied supermooie gerechten te bieden. Speciaal voor foodies ging visman Bart van Olphen ermee aan de slag. Hij maakte insalata di polpo (octopussalade), sarde in saor (Venetiaanse stijl sardines) en risotto alle vongole (risotto met kokkels). Alsof je zit te dineren aan zee in Italië!
  • Antipasti: Hallo gerookte ricotta en focaccia met rozemarijn! Trek een fles goede olijfolie open voor tomatentaart met olijfoliedeeg.
  • Proef in Italië 's werelds lekkerste balsamico
  • Rol je eigen gnocchi
  • Lees over de beste pastatips van restaurant Toscanini in Amsterdam
  • Maak fantastische vegan tiramisù

Haal het lekkerste uit de Italiaanse keuken in huis! Koop het Italië nummer van foodies in de winkels of in de webshop.

www.foodiesmagazine.nl/italie

Foodies magazine