19-09-2019

Foodies magazine

Chi si ricorda del Campionato 'La Più Buona Pasta dell'Olanda'? Ora la nuova edizione della rivista olandese foodies, tutto in stile italiano, si può comprare ora nei negozi.

Ci sono tanti articoli sull'Italia e la cucina italiana, e naturalmente tante ricette. In più, in questa edizione è stato pubblicata la ricetta vincente del Campionato: spaghetti cozze e branzino di Andrea Rinaldi. 

En verder:

  • Pesce fresco: Italië heeft op visgebied supermooie gerechten te bieden. Speciaal voor foodies ging visman Bart van Olphen ermee aan de slag. Hij maakte insalata di polpo (octopussalade), sarde in saor (Venetiaanse stijl sardines) en risotto alle vongole (risotto met kokkels). Alsof je zit te dineren aan zee in Italië!
  • Antipasti: Hallo gerookte ricotta en focaccia met rozemarijn! Trek een fles goede olijfolie open voor tomatentaart met olijfoliedeeg.
  • Proef in Italië 's werelds lekkerste balsamico
  • Rol je eigen gnocchi
  • Lees over de beste pastatips van restaurant Toscanini in Amsterdam
  • Maak fantastische vegan tiramisù

Haal het lekkerste uit de Italiaanse keuken in huis! Koop het Italië nummer van foodies in de winkels of in de webshop.

www.foodiesmagazine.nl/italie

Foodies magazine